Nyt se talvi tuli kunnolla päälle! Lunta ja pientä pakkasta ja sairaan liukasta.

En tänään autoillut sen enemmälti kuin eläinlääkärille ja lähimpään työpaikkaan, mutta ehti siinä nähdä jo yhden jyrkältä penkalta keula edellä pudonneen auton kaupungissa, seistä n. kolme varttia letkassa kun tie oli poikki sillalla sattuneen onnettomuuden takia, ja seurata samaisessa letkassa miten eräs pakettiauton kuljettaja päätti että ei tässä jaksa seistä odottamassa ja jyrkässä mäessä olevaa pihatietä käyttäen alkoi kääntää autoaan sillä seurauksella että se upposi syvälle ojaan ja seisoi tanakasti siinä vielä silloinkin kun letka pääsi liikkeelle.

No jotta ei myytti menisi pilalle niin kerrotaan että se keulalleen hupsahtanut auto oli rekisterikilpien perusteella Etelä-Norjasta, sillan luona luistellut Keski-Euroopasta ja pakettiauto Venäjältä. Eli kyllä täällä pohjoisessa ihmiset osaavat ajaa talvioloissa, mutta kun ne (me) h...tin ulkomaalaaset ja etelän söringit tuloo torveilemaan.

- Mutta kohtahan ne kaivetaan sukset esille! :) Kuten aina uhoan loka-marraskuun vaihteessa, ja toteutan uhkaukseni jo maaliskuussa... silloin on kaikki tekosyyt kulutettu loppuun.