kuten asiaan kuuluu, sehän kuuluu täällä kevätperinteisiin siinä missä  kansallispäivän viettäminenkin. Itse en vielä ole saanut mitään tietoa lakkoon ryhtymisestä, mutta meidän töissä siivoojat menevät lakkoon huomisesta lähtien ja miten monta päivää pärjäämme ilman heitä kunnes rakennus on suljettava sen sadoilta käyttäjiltä, no ei kovin monta.

Yöllä satoi rankasti ja se on allergikolle aina ihanaa!  Ja ehkä siitä tykkäsivät muutkin, lähinnä minä mietin noita minun koivuangervojani, joiden minä niiiiin toivoisin kestävän meikäläisen "hoitoa" ja läheisyyttä (minä olen sitten onnistunut kukistamaan jopa yhden kankaisen koristekukan josta terälehdet alkoivat tippua kun se oli aikansa koristanut makuuhuonetta, joten...).

Erittäin huonolta näyttäneen toukokuun lopun jälkeen alkaa muuten olla toivoa! Se yksilö jonka istutin kukkamultaan (kun puutarhamulta loppui kesken) on jo tosi vihreä. No, nuo lehdenalut tietysti saattavat näyttää kuvassa ihan pikkuisen isommilta kuin todellisuudessa, mutta kyllä ne näkee jo ilman suurennuslasia kun menee oikein lähelle.

Niiden kanssa taas jotka yritin istuttaa vähän niin kuin ohjeen mukaan, tarvitsee melkein suurennuslasin vielä, mutta eikös siinä jo ala jotain tapahtua!

Mitä tästä opimme - istuta koivuangervot aina kukkamultaan!

Ja entäs ne perennat, oijoi, näyttää että ainakin 20 % niistä näkee vielä tämänkin kesän! Ja voihan ne loput olla taas vähän myöhässä, viimekin vuonna otin joitakin kuvia pihan, tuota, valtaisasta kukkaloistosta syyskuun puolivälissä, ja kaikki nuppuset eivät olleet vielä auenneet. No mutta sattuuhan sitä. - Ihan kiva kuitenkin ettei meikäläisen leipä ole mistään puutarhaan liittyvästä kiinni. ;D