No niin, nyt olen päättänyt että työnantajani kannettavaa käytän tästä lähtien vain työasioiden hoitamiseen (tai vaihtoehtoisesti yksityisasioiden hoitamiseen työajalla), se on siihen sopivan hidas, ja olen myös päättänyt että yritän olla lomillani tästä lähtien varastamatta satunnaisten seinänaapurien laajakaistaa. Olen siis mennyt tilaamaan (tai no myönnetään että Parempi Puolisko tilasi, minä kannustin vierestä) tämmöisen Acer-merkkisen läppärin, sen koko nimi on Acer Aspire One D751h, meniköhän oikein. :P (Mihin ihmeeseen näissä tekniikan ihmeissä tarvitaan noin kamalan monta numeroa ja yksittäistä mitäänsanomatonta kirjainta, eikö niille olisi helpompi antaa selkeät nimet kuten vaikka Lissu tai Antero?)

Acer_Aspire_One_D751_34659d.jpg

Jos kenelläkään blogiin eksyneellä sattuu jostain käsittämättömästä syystä olemaan kokemusta juuri tämänmallisesta vehkeestä, niin ei muuta kuin kommenttia tulemaan. Olen jo lukenut pari testiä joissa ensin kehuttiin kovasti miten näppärä ja kaunis kone se on, ja miten valtavat isot ja ihanat näppäimet siinä on ja iso ja ihana näyttö vaikka kone on tosi pieni  ?:-} mutta loppujen lopuksi siitä ei ole käytännössä juuri mihinkään. Joten niitä testejä ei tarvitse linkitellä. ;) Minä en ole ajatellut käyttää tulokasta kokoillan HD-elokuvien tekemiseen kuten testaajat, vaan siihen pitäisi pystyä tyhjentämään kameran muistikortti silloin tällöin lomalla ollessa, ja sillä pitäisi pystyä kirjoittamaan sähköpostia ja päivittämään blogia ja Lärvikirjaa ja riitelemään keskustelupalstalla.

Sen sijaan linkkiäkin voisi laittaa, jos kenelläkään on ehdotuksia tällaisen satunnaisen maassa vierailijan suomalaista nettiliittymää ajatellen. Saisi mielellään toimia koko Suomessa, ja pitäisi olla sellainen jossa ei makseta kiinteää kuukausimaksua vaan vaikka sitten enemmän siitä käyttöajasta, joka olisi vuositasolla suht vähäistä ja taukoa saattaa pahimmillaan olla yli puoli vuotta. Norjalaista liikkuvaa laajakaistaa en haluaisi avata, koska en sitä tarvitse. Joutuisin vain maksamaan kuukausimaksun ympäri vuoden päästäkseni maksamaan Suomen-pyrähdyksillä mansikoita parista hassusta nettiminuutista. Löysin Saunalahden sivuilta tietoa heidän Prepaid-mobiililaajakaistastaan, se on toistaiseksi ollut lähinnä sitä mitä olen ajatellut. Minä en kyllä ymmärtänyt, miten kauan se voi olla käyttämättä pysyen silti avoinna, vaikka ilmeisesti se täällä kerrotaan, ymmärtäisikö joku muu? Voiko se olla käyttämättä vaikka viisi vuotta, kunhan sinne työntää rahaa vähintään kerran vuodessa, vai mitä tuo tarkoittaa?

- Meillä odotellaan kaksi- ja nelijalkaisia vieraita Suomesta, ja säähaltijatkin ovat valmistautuneet lähettämällä sadetta ja kylmää säätä tänne päin loppuviikoksi ja eiköhän sitä riitä ensi viikon puolellekin. :D Johan täällä olikin kesä kokonaista kolme päivää, eiköhän se riitä tämän vuoden osalta.