PÖÖ!

Olen hengissä edelleen, jos joku erehtyi luulemaan muuta! (Sitäpaitsi meidän Kauriiden ikävin piirre on edelleenkin se, että me elämme aivan h...tin vanhoiksi!)

Olen pitänyt vähän toisenlaista plokia viime aikoina, mutta siitä puuttuvat täysin sellaiset ajankohtaiset ja runsaasti uutisarvoa sisältävät asiat kuten koirien kakkaseuranta ja emännän YouTube-ihqtukset. Siispä AIM BÄK! Ja tämä blogialusta on muuttunut aivan älyttömästi, tosi upeaa hienoa mahtavaa!

Koirat voivat hyvin, Pikkulikka täytti eilen 8 vuotta. Ja Santtu on täyttänyt 2 vuotta, päivästä ei ole tarkempaa tietoa. Ja Paremman puoliskon veli täyttää kohta pyöreitä vuosia, ja Parempi puolisko taas niitä muita vuosia, onko ne sitten neliskanttisia? No pääasia että bileitä riittää.

 

Minusta on tullut niiiiin pätevä näiden tietsikoiden käytössä että olin eilen pitämässä oikein kurssia Alattiossa! :P Osanottajien (otan osaa!!) ilmeistä päätellen he eivät oppineet mitään. Mutta lohdutukseksi voin kertoa, että en minäkään oppinut mitään muiden luennoilla! ;) Ja näin saamelaisten kansallispäivän alla täytyy myöntää että olen vieraantunut erittäin kauas saamelaisten konferanssikulttuurista (siellä oli muutama saamelainen). Laitoin puhelimen äänettömälle ja jatkoin unia kun hotellin puarista soitettiin ja laitettiin tekstaria yöllä kello viisi yli kaksi. Häh?!? Ei mitään seminaarihenkeä! Viaton Huolestuttavaaaaa....

Kyltyrellisti nautin sentään pari pulloll... lasillista punaviiniä illallisella, ja samalla käytiin katsomassa Altan jäähotellia. Hieno paikka!

 

Jäähotellin puarin portsarilla oli varsin kylmä katse.

 

Täällä ei tarjoilla jostain syystä vettä, paitsi lasin voi halutessaan syödä lopuksi...

 

Jäähotellissa ei ollut saunaa, eikä takkatulikaan ollut aito...

 

Hotellin käytävä. Makuuhuoneet näyttivät ihan viihtyisiltä. Vinkiksi niille jotka mahdollisesti suunnittelevat häämatkaa tänne: hääsviitissä oli aivan hiivatin hyvä akustiikka. Mikään ei jää hotellin muille asukkaille epäselväksi.