Joskus talvella tai ehkä jo viime syksynä kaikki Neidenin naiset alkoivat yhtäkkiä puhua zumbasta. Joka kerta kun niiden kanssa sattui juttusille tai kuuli niiden keskustelevan keskenään niin aihe oli että olipa taas niin kivaa zumbassa ja huomenna taas zumbaan ja on se zumba vaan mahtavaa. Koska he zumbaavat Neidenissä ja aikataulu oli meiltä käsin vähän huono (ja lähestulkoon mahdoton sen jälkeen kun aloitin autoilulakon) niin en ole päässyt koskaan mukaan.

Tänään on tämä armottoman suuri ja ajan mittaan vain kasvava aukko sivistyksessä paikattu! Minä olin zumbassa! :) Kaikessa hiljaisuudessa myös Pasvikin naisväki on retkahtanut tähän maailman mullistaneeseen liikuntamuotoon, mutta koska siellä ei olla niin älleitä, eräs sieltä meidän töissä käyvä ihminen toi DVD:n mukanaan ja piti meille tänään työajan päätyttyä zumba-tunnin työpaikalla.

Joo-o, erittäin laiskan kevään ja suorastaan sairaalloisen vetelän kesän jälkeen kroppa koki tietenkin pienen shokin, mutta hauskaahan se oli vaikkakin meikäläisen lantiolle aika ylivoimaista. ;D Olen joskus vanhoina hyvinä aikoina käynyt aerobicissa ja stepissä ja sellaisissa jutuissa, zumbassa tuntuu olevan aika paljon samantapaisia kuvioita mutta puolet nopeammin ja sitten kun niitä lanteita pitäisi muistaa ketkutella koko ajan. Siinä menee meikäläisen pasmat viimeistään sekaisin.

Onneksi kuitenkin näiden työpaikan ihmisten kanssa tunnelma on hyvin leppoisa, vaikka DVD-kurssin tempo ei sitä olekaan. ;) Odotan kyllä jo kovasti ensi keskiviikkoa ja uutta yritystä.