ja tuuli jonkin aikaa aivan mahtavasti. :) Muuten on kyllä ollut taas aivan v....n kuuma päivä. Mäkkärillä valot vilkkuivat niin että salamointia tuntui olevan jossain, mutta ei vaan tullut tänne. Harmi, ei vieläkään kesän ensimmäistä ukonilmaa meikäläiselle...

Nyt on kotoa ikävä paitsi tietysti pikkuisen Parempaa Puolikasta ja niitäkin karvakavereita, myös ilmalämpöpumppua. Eipä sitä kotona ole tarvinnut käyttää sisäilman viilentämiseen, mutta täällä se olisi tosi cool!

Koira veti yön ja aamun sisällä puuskutettuaan järveen kuin höyryjuna, ei kysellyt saako tässä mennä uimaan. Haukku-uinteja ja pieniä pyöräilyjä lukuunottamatta on vietetty todella laiskaa lomaa tänään.

Tämä kurre se vaan keikkuu portaikossa tämän tästä tulijaa vastassa.

Huomenna lähden sitten systerin luokse etelään ja vien sinne myös mummon kissan hoitoon kun mummo on nyt estynyt paapomaan noita elukoita. Se onkin kisulin ensimmäinen junamatka ja suunnittelin että ostan Maksista halvalla ison pakkauksen korvatulppia joita sitten myyn siellä vaunussa matkustaville  2-3 euroa/pari, hiukan riippuen katin metelin määrästä. :D Itsellä on mp3-soittimessa hyvät kuulokkeet jotka matkustaessa eristävät ympäristön äänet aika tehokkaasti, mutta jos ei kaikilla satu olemaan sellaisia mukana.