Viikonloppu on sisältänyt sekä rauhallista mökkeilyä että hurttamaista härvellystä. :) Perjantaina käytiin yhdellä huskytarhalla kahvittelemassa ja viemässä sinne isojen poikien leluja, ts. Kiinasta tilattuja ajovalopolttimoita jollaiset on nyt minunkin autossa ja joilla näkee niin hyvin että ne eivät ilmeisesti ole ihan täysin lailliset. Ei ollut taaskaan aikaa kinuta mukaan valjakkoretkelle mutta toivottavasti pikapuoliin. Melkoinen riemu siellä syttyi kun Santun piti tietenkin todeta ääneen auton takaa että voi jummi kun on paljon koiria!!

Seuraava riemu syttyi avopin luona Santun ja mustan pennun kohdatessa, ja siinä riittikin elämää iltamyöhään asti. :)

Paremman Puoliskon ensimmäinen lapsuuskoti on tyhjennetty lähes kokonaan, nyt piti vanhan Lada Jeepin lähteä tutusta navetasta. Hinausköysi oli välissä maantiellä. ;) Sinne se pääsi kamujen viereen odottamaan ensi kesää.

 

Vietin oikein prinsessan elämää ja lähdin Vesisaareen shoppailemaan sillä välin kun mies herätti moottorikelkan kesäunilta ja kävi laittamassa mökillä pökköä pesään. Siellä oli sitten ihan mukava lämpötila ja saunakaljatkin valmiina odottamassa kun ajettiin sinne yhdessä.

Annijoen eli Vestre Jakobselvin sillalta yritin ottaa kuvaa shoppailemasta palatessa. Kello oli varttia vaille kolme iltapäivällä ja lähes täysin pimeää...

 

Kveldskos på hytta.

Morgenkos på hytta.

 

Digiboksistakin on hyötyä vaikkei me koskaan aggregaattia käynnistetäkään saati katsota telkkua. Mutta sen boksin takia on ylös seinälle laitettu hylly, jonka päälle on kätevä laittaa vessapaperirulla, johon on kätevä laittaa kännykkä, ja juuri siinä kohdassa on oikein hyvä kenttä kännyverkossa. :)

 

Vähän talvisempi maisema kuin viime reissulla lokakuussa.