...Turussa heitettiin pikainen keikka ja sieltä kurvattiin eilen illalla Vantaalle, taashan meinasi tulla uskonpuute heti kun alkoi Kehä I tietöineen ja navigaattorikin putosi kärryiltä, mutta kyllä se meidät opasti sieltä kuitenkin perille asti ja sen jälkeen äitimuorikin ilmoitti hyväksyvänsä sen laitteen. :D

Turussa ei nyt paljon katseltu nähtävyyksiä, mutta omppuja löytyi mummon kotikadun varrelta ja oravia juoksenteli koko ajan parvekkeen ulkopuolella. Pikkulikan kanssa ehdittiin käydä Luolavuorella.

 

Tänään oli mahtava syyssää ja Neiti Juoksuaika pääsi siskon ja sen ihanan puudelipojun kanssa metsäretkelle, ei taida vielä ihan tärppipäivät olla mutta on se Pikkulikka poikien mielestä jo aika kiinnostavan hajuinen.

 

Sitten lähdettiin ostamaan kalakeittoaineksia. Minä turistina halusin katsella muitakin kauppoja, mutta en missään nimessä ostaa mitään - tein jo Iisalmessa autoa huollosta odotellessa tarpeeksi kalliin heräteostoksen, pitkän Luhta-takin. En koskaan ota shoppailuistani kuvia, mutta koska tällä kertaa en ollut shoppailemassa vaan hakemassa kalaa ja perunoita, niin nämä voi kuvatakin. Eli vahingossa mukaan lähtivät reppu, olkalaukku, pontso, pitkä neule, kengät, kello ja 50 täytekynää. Mutta onneksi en sentään käynyt shoppailemassa!

 

- Ja ne 50 täytekynää aion viedä töihin ja laittaa päivämäärän ylös, ja katsoa sitten montako päivää / viikkoa kestää ennen kuin kaikki ovat kadonneet! Aiempien kokemusten perusteella veikkaan että menee keskimäärin kolme kynää päivässä. ;D