...käpälänkuvametsästyksen innoittamana vaihdoin sitten plokin nimen.

Se voisi liittyä tähän meidän asuinpaikkaan vaikka sillä tavalla, että tämä tontti on takana nousevan mäen mukaan nimetty "Aurinkomäeksi". Käpälämäki olisi sille kuitenkin vuodenajasta riippumatta sopiva ja ajankohtainen nimi! Me kun käpälöitsemme siellä silloinkin kun aurinko viehättää etelänavan pinguja.

Ja käpälöinnistä puheenollen, hankin sitten minäkin pienen sievän askelmittarin.


379166.jpg


Se ei laske kaloreita. Se ei laske kilometrejä. (Sen se osaisi tehdä jos minä osaisin kertoa sille, miten se tehdään.) Se laskee askelia. Toistaiseksi vain töissä. Ajattelin laskea viikon keskiarvon, mutta tämä on siihen huono viikko. Tänään ei tullut askelia, tänään istuin ahterillani kurssilla. Torstaina istun suuren osan työajasta ahterillani autossa. Erittäin huono käpälöinninmittausviikko. Tuo lukema tuli ehkä viime torstain työpäivän käpälöitsemisestä. En tiedä, onko se paljon vai vähän, mutta odotin ehkä hiukan isompaa lukua.

P.S. Miten se olisi tuon nelijalkaisen kamun käpälöitsemismittaus, sille se tulee tuplana meihin takavetoisiin verrattuna?? Kyllä tämä valkoinen veijari osaisi ottaa ilon irti semmoisesta askelmittarista, joka laskisi myös ne kalorit askelien mukaan. Peräkärryllä saisi kai hänelle ruveta ruokaa kuljettamaan päivittäin (sunnuntaisin Suomesta, kun täällä on kaupat kiinni).