Viikonloppu lähestyy ja huomenna palaan taas rikospaikalle eli lähden ajamaan Neideniin tullirallia. :D Sitä olenkin kovasti pohtinut, että miten hitaasti 30:n alueella on lupa ajaa, ilman että on vaarassa saada sakot laittomasta pysäköinnistä? - Täällä kotikonnuilla alhaisten rajoitusten alueilta poistuessa olen joutunut huomaamaan, etten ainakaan oppinut tapauksesta mitään - se on ilmeisesti hyvin syvälle juurtunut tapa että painaa kaasua vähän liian aikaisin ennen kylttiä. Kun autokoulussakin nimenomaan painotettiin että liikenteessä pitää ennakoida!

Joitakin uusia ihmeellisiä tapoja tämä kortillinen elämä on saanut aikaan, kuten eilen kun pidettiin tyttöjen viini-juusto-ilta ja minä ainoana kauempana asuvana huuhdoin juuston ja keksit alas sitruunateellä. No, söin sitten vähän enemmän niitä juustoja kun en saanut viinistä kaloreita.

Tänään kaivettiin koiralle hauta ja huomenna pidetään hautajaiset. Miralle voisi sentään kohottaa pienen maljan.

Läppäri taas sai uuden elämän ja toisenlaisen käyttöjärjestelmän, Ubuntun. Tässä alkoi jokainen komento vaatia minuuttien pituista miettimisaikaa. Ei kai se toisaalta pohjoisnorjalaisittain ole mitenkään kohtuutonta... Mutta nyt tämä on taas kuin uudestisyntynyt, paitsi yhden kerran se jo kilahti lakaten täysin vastaamasta, eli sentään jotain tuttua Windowsiin tottuneelle.