...pitkästä aikaa!

Olen jäänyt ihan koukkuun tuon Suomen ja Ruotsin ikioman Peppi-Anetten, Nightwishin Julma-Arskan blogiin. Sama nainen, joka on julkisuudessa perännyt faneilta oikeutta omaan yksityisyyteen silloin kun hän ei ole lavalla esiintymässä, kirjoittaa nyt blogissaan melko avoimesti ihan tavallisesta arjestaan. Saattaa hyvinkin olla fiksu veto. Mikäs sen parempi keino osoittaa olevansa täysin normaalia elämää viettävä tavallisten pienten asioiden parissa puuhaileva äiti, kuin olla sitä julkisesti. Sitäpaitsi on todella söpöä kysyä faneiltaan, että tietääkö kukaan miten tapetit laitetaan seinälle. :P Haha! No kyllä siellä itse asiassa moni osasi neuvoa, joten nyt tiedän minäkin mistä se tieto löytyy, jos sitä tarvitsee...

Niin, Nightwish rundaa tässä kesän aikanakin jonkin verran, mutta taitaa kyllä meikäläiseltä jäädä kaikki bileet väliin... :( Mutta keksin että jospa lähtisinkin Tukholmaan elokuussa kuuntelemaan ihan pelkkää Anettea! Ihan kahden kappaleen verran! :D Kyllä se varmaan olisi matkan arvoista... Ja onhan siellä toi Arja Saijonmaa!

Niin se vertaus Peppi Pitkätossuun oli Nightwish-Tuomaksen keksintöä, mutta minä tein siitä tietenkin fanivideon. Kieli ulkona Se oli kylläkin jo vuosi sitten, minä olin silloin vielä niin pentu. Hopsulaheisulahopsansaa!