No niin, nyt on sitten oltu kansalaisaktiivisia. Ostin lelukaupasta tuollaisen ihanan tarjousnallen ja nyt se on lähdössä unileluksi Suomen eduskuntaan Radio Novan kautta. :) Ristin sen Niilo-karhuksi.

Kyseessä on Radio Novan järjestämä kansanedustajien unilelukeräys, joka käynnistyi sen jälkeen kun kansanedustajien vastaanottamat erikoissuunnitellut torkkupeitot saivat varsin suurta huomiota kansalaisilta. Tämä kiertää ahkerasti ainakin Facebookissa:

Kaikki mukaan kansanedustajien unilelukeräykseen! Keräys voimassa marraskuun ajan. Lähetä unilelu Radio Novaan. Os: Radio Nova/Jokisen eväät, Pl 123, 00241 HKI. Täytyyhän reppanoilla olla peiton kanssa pehmonalle kainalossa. Raha? Jätä yksi lapsesi joululahjoista ostamatta. Osta sillä rahalla nalle ja lahjoita se eduskuntaan! Laita tämä seinällesi jotta saamme kaikille vähäosaisille kansanedustajille nallet!

Jos nalleja lähetetään yli tarpeen, loput menevät hyväntekeväisyyteen. Ja vaikka toivonkin että Niilo pääsee eduskuntaan, toivon sen loppujen lopuksi päätyvän sellaiseen syliin, josta ehkä puuttuu pehmoinen karvanalle lohduttajaksi kovassa maailmassa. Joko torkkupeitteeseen käärittynä tai ilman. Sen toiveen laitan myös menemään Niilon mukana.