kaikessa, tänään olisin käynyt hakemassa madotuslääkettä koirille kun aloitin toiselle kuurin lauantaina ja se rohtopaketti tyhjeni eilen illalla. Olisin hakenut sille vielä täksi päiväksi sekä tuolle toiselle hurtalle koko kuurin. No apteekissa sanottiin että nykyään pitää olla resepti. Tai itse asiassa jo viime vuodesta lähtien, eli olisi ehkä pitänyt tietää asiasta? Soitin eläinlääkärille saadakseni reseptin, sieltä kysyttiin että minkäikäinen koira ja sanottiin että ei niitä madotuslääkkeitä nykyään enää yleensä anneta aikuisille koirille. Onko selkeitä oireita? No sitä heinää tuo narttu on vähän turhan innokkaasti jyystänyt, tosin se oli lähinnä silloin ennen juoksuja ja vähän niiden aikanakin. Sitten ne sanoivat että toki eläinlääkäri voi sen tutkia, mutta kuten sanottu, aikuisella koiralla harvoin on matoja.

Ja vielä vähän aikaa sitten "kaikki" suosittelivat että aikuinen koira pitää matolääkitä vähintään kahdesti vuodessa, ja itse tunsin kuuluvani todelliseen vähemmistöön kun annoin sen vain kerran vuodessa (tai silloin kun muistin, mutta sitä en uskaltanut ääneen edes sanoa).

No jyllätköön sitten madot rauhassa. :) Olen itse kyllä kaikenlaista "varmuuden vuoksi" -lääkitsemistä vastaan, ja tuokin vuosittainen rokotus on niin turhaa touhua varsinkin kun toinen koira on kohta 10-vuotias. Jos ei tuota Suomen-rajan-hässäkkää olisi niin en olisi vienyt sitä varmaan rokotuksiin enää vuosikausiin. Mutta tosiaan jotkut suosittelivat sitä matolääkitystä jopa neljä kertaa vuodessa, ja yhtäkkiä siitä tulikin täysin turhaa touhua.

Ja sitten Pink Floydia.