Joskus viikonloppu tulee ihan yhtäkkiä mutta tällä viikolla se ei päässyt yllättämään! :P Siis tämä viikko on tuntunut pitkältä kuin karkausvuosi, ja maanantaina jo tuntui torstailta.

Mutta kaikki loppuu aikanaan. :))) Minun pitkä viikkoni loppui nyt juuri tähän hetkeen kun asetuin bloggaamaan ja surffaamaan, ja huomenna on edessä oikein positiivinen ja mukava perjantaipäivä joka menee tosi nopeasti!

Lauantaina olen menossa cowboy-bileisiin. Ei aavistustakaan millaisista pippaloista on kyse. Ne ovat ilmeisesti olleet tietyn porukan jokavuotinen traditio aiemmin, ja nyt sitä herätellään taas eloon. En tiedä millä perusteella kutsutkin sinne jaettiin, mutta olen tietysti iloinen että minut ja tuo toinen puolikas kutsuttiin.

Nyt kaivelin sitten kaappia ja yritin löytää sieltä cowboy-lookkia. :) Ja harmittaa tosi isosti että vanhat (mutta ihan hienot ja kiiltävät vielä) mustat saapikkaat joista on joskus bileissä tullut vähän sensuuntaista kommenttia että ne näyttävät ratsastussaappailta, unohtuivat ilmeisestikin äitimuorin varastoon syyslomalla. Kerrankin ne olisivat käyneet teemaan täydellisesti! Ruutupaitaa, farkkuhametta ja huivia olen tuossa sovitellut, ja ajattelin että jos yrittäisin saada toisiin ihan tylsiin saapikkaisiin vähän cowboy-lookkia jonkinlaisilla kannuksilla. En kyllä omista kannuksia enkä tiedä huvittaako ruveta pyytämään oikeita kannuksia keneltäkään lainaan; ensimmäinen hätäratkaisu oli kaksi sellaista suurta letkunkiristintä jotka voi laittaa nilkan ympäri. ;D Testasin ja eihän ne ihan aidoilta kannuksilta ehkä näytä mutta voisikohan niitä jotenkin tuunata. Vai tietäisikö joku paremmat leikkikannukset?