Oli vähän harmillista huomata sunnuntaina kotona heräillessä että puista on lehdet kadonneet lähes kokonaan, niin kauniita maisemia oli ajellessa, siihen saakka että tuli pimeää. Pimeä tulikin valitettavan aikaisessa vaiheessa matkaa, jo Kemin jälkeen, koska lähdin vasta iltapäivällä liikkeelle.

Viikko onkin mennyt syksyä potiessa, välillä on kurkku kipeä, aamuisin ja päivisin nukuttaa kamalasti, iltaisin ei nukuta yhtään, valoisa aika menee jo lähes kokonaan töissä ja pimeällä ei huvittaisi mennä ulos. ;) Paitsi eilen illalla, oli niin mahtavan kirkas tähtitaivas, sopivasti lämmintä ja aika kova tuuli. Upeaa katsella tähtiä kun löytyy pimeä paikka johon ei paljon heijastu valoa mistään, kun nyt ei kuukaan ollut häiritsemässä.

Tänään olin Neidenissä (kävin myös ajamassa tullirallia ja edelleenkin on ajokortti!) ja oli kertakaikkisen ihana aurinkoinen päivä. Kyllä harmitti jo heti aamusta että unohdin kameran, ja vielä enemmän harmitti kun Neidenelvan lähellä kaarteleva kotka tuli suoraan yläpuolelle kun olin ulkona. Sen on tottunut näkemään leijumassa joen toisella puolella harjun päällä, mutta nyt se tuli niin lähelle etten muista koskaan edes nähneeni kotkaa niin hyvin. No uuden hienon kännyn kaivoin tietysti esille syvältä takin uumenista, en ole aiemmin ottanut sillä kuvia joten kun sain kameratoiminnon päälle niin kotka oli kerennyt tehdä jo monta kierrosta ja lennellä tiehensä. :D "Kotkakuvassa" näkyykin sitten jonkun valkoisen auton katto ja suksitelineet.

Matkalla otin kuitenkin muutaman kuvan vuonon rannasta ihan harjoittelumielessä (noloa jos joskus maailmassa tulee vaikka se karhu vastaan jota olen kauan odottanut, enkä saa siitä kuvaa siksi etten tiedä miten kamera laitetaan päälle), kyllä tuo varmaan kännykameraksi on ihan ok.

Tänään lähdetään varmaankin ajelemaan vuonon taakse, työpaikalla olisi kyllä henkilökunnan bileet mutta tällä kertaa jätän ne väliin. Meikäläisen osallistumisprosentti noihin bileiltoihin on kuitenkin keskiarvoon verrattuna aika korkea. :D Jospa ne nyt jotenkin pärjäisivät ilman suomalaista panosta...