Perjantai oli meillä viimeinen työpäivä ennen joululomaa, mutta sen minä missasin koska tulin Tromssaan erittäin Tärkeään Kokoukseen. Tosin nukuin pommiin aamulla, kello oli (kai) soinut neljän aikaan mutta siitä minulla ei ole mitään muistikuvaa - Parempi Puolisko onneksi sattumalta heräsi vähän yli viisi, tönäisi vähän ja kysäisi ihan kuin ohimennen että eikös se sinun lentokone lähde kuudelta. :D Joten pisteet hänelle, ehdin kuin ehdinkin lentokentälle hyvissä ajoin, hammasharja toisessa ja puolikas Reissumies toisessa kädessä.

Tromssasta olen tietenkin yrittänyt etsiä joululahjoja (minä aina aloitan niiden ostamisen hyvissä ajoin, joskus jo ennen 20. joulukuuta), mutta kuten läheiset tulevat huomaamaan, se oli tänä vuonna mission impossible. Mutta syöty on hyvin, ja kalliisti, ja perjantai-iltana tuli toki maailman pohjoisimman panimon tuotteitakin maisteltua.

Eilen oli kirpeä pakkanen, perjantaina taas satoi jotain märkää valkoista; tänään on vielä aika pimeää mutta näyttää kylmältä.

advent2.jpg