Pliiiiz! Nyt sopisi teidän jotka tunnette rakkaan Suomemme pääkaupungin meikäläistä paremmin, ehdottaa hyviä ravintoloita!

Miehen työpaikan porukka on päättänyt repäistä ja lähteä Helsinkiin viettämään pikkujouluja joulukuussa  mutta ruokapaikka kuulemma puuttuu vielä. Asumme  lähellä rautatieasemaa, joten siinä löytyy varmaan sopivan kävelymatkan päässä vaikka minkälaista ravintelia. Itse olen erittäin kokematon Helsingin oikeiden ruokapaikkojen suhteen... lounasta olen joskus syönyt juuri siellä missä olen sattunut olemaan sillä hetkellä kun on alkanut nälättää.

Eli tietäisikö joku tätä lukeva paikan josta on joko itse tykännyt tai kuullut muilta positiivista? :) Eli tunnelmallinen, ehkä suht rauhallinen ruokapaikka ja tietenkin hyvää ruokaa! Ja jälkkärin jatkoille pitäisi tietysti löytyä musiikkia, jonkinlainen tanssilattia ja tarpeeksi suuri baaritiski, sen ei tarvitse tietenkään olla samassa paikassa kuin ruokaravintola. Pääasia että siellä viihtyvät niin 3-kymppiset kuin eläkeiän kynnyksellä olevatkin. :)