että pitää ruveta piirtelemään merkintöjä myös norjaksi tänne. :-S Kun ei turskat muuten ymmärrä. Hva i hel**te?

No mutta okei! Aloitetaan helpolla! Tässä GPS:ää netistä haeskellessa pistän tämmöisen navigointivitsin ensin suomeksi ja sitten turskaksi. Suomeksi Nokiaa ja norskeilla kun ei mitään nokioita ole, niin norjaksi tylsästi Micro$oftia.

Helikopteriin tuli elektroninen häiriö kesken lennon Helsingin kaupungin yllä.

Vika sammutti kaikki navigointi- ja kommunikointijärjestelmät. Koska oli pilvinen ja sumuinen päivä ei pilotti tiennyt helikopterin sijaintia. Yhtäkkiä hän huomasi korkean talon pilvien lomasta ja sen katolla ihmisiä. Pilotti kirjoitti pikaisesti isoilla kirjaimilla paperille kysymyksen: "MISSÄ MINÄ OLEN?" ja heilutti sitä katolla oleville ihmisille. Pian nämä huomasivatkin pilotin lapun ja alkoivat kirjoittaa vastausta: "OLET HELIKOPTERISSA".

Pilotti hymyili, heilutti kättään ihmisille katolla, otti kartan ja tarkasti suunnan lentokentälle. Hän laskeutui Malmin kentälle ja kun lennonjohdon tornista kysyttiin, että miten ihmeessä tiesit oikean sijaintisi, pilotti vastasi siihen: "Tiesin, että sen oli pakko olla Nokian rakennus, koska heidän vastauksensa oli teknisesti oikein, mutta en tehnyt sillä paskaakaan!"

***********************************************************

Og samme på norsk! Dette er begynnelsen! På den nye store tospråklige bloggsida. :D Mens jeg leter etter GPS på nettet, så her en navigasjonsvits.

Et helikopter fløy rundt over Seattle når en elektrisk feil plutselig slo ut alle navigasjons- og kommunikasjonssystemene. På grunn av skyene og tåken, kunne ikke piloten bestemme helikopterets posisjon og kurs for å komme seg til flyplassen.

Piloten så en høy bygning, fløy mot den og sirklet rundt. Han lagde en håndskrevet lapp og holdt den mot helikoptervinduet. På lappen sto det: "Hvor er jeg?" med store bokstaver.

Folk inne i bygningen reagerte fort på pilotens lapp, lagde en stor plakat og viste den ut mot piloten. På den sto det: "DU ER I ET HELIKOPTER!"

Piloten smilte, vinket, så på kartet sitt og fant kursen for å fly til "SEATEC airport" , og landet trygt.

Etter at de landet lurte andrepiloten på hvordan skiltet med "DU ER I ET HELIKOPTER!" hadde hjulpet han med å finne veien til flyplassen.

Piloten svarte "Jeg skjønte det måtte være Microsoft-bygningen, for de ga meg et teknisk riktig, men fullstendig ubrukelig svar".