Sitten kun pakkauksen on saanut leikattua ja revittyä niin hyvin auki, että valmistusohjeen pystyy lähestulkoon lukemaan (onneksi se suomenkielinen ohje on lähinnä reunaa, ettei koko sisältöä tarvitse sentään ottaa pois pakkauksesta nähdäkseen sen), niin siellä sanotaan: Valmistusohje; Mikroaaltouunissa: Tee pakkaukseen muutamia reikiä ja laita sen jälkeen koko pakkaus mikroaaltouuniin.

Pitäisikö se nyt siis jotenkin teipata takaisin kiinni, jotta siihen saisi tehtyä "muutamia reikiä"?!

Tämä monimutkainen valmistettava oli tortilla.

Ulkona on varmasti jo ainakin sentti lunta.

 

wrapper_logo.gifwrapper_getyourown.gif

 

...ja kun sään kylmettyä pakkasen puolelle torstaina napsahti sopivasti tuulilasiin lappu, jossa kerrottiin että minun autostani (kuten myös 459 999 muusta norjalaisautosta) poistetaan kilvet*, niin toivotanpa sitten omasta puolestani kivaa joululomaa. :-) Bussilla en ehdi ajoissa töihin, ja sitä paitsi sen kilvillehän on voinut käydä samalla tavalla. Meille koittaa bussikuskin kanssa rattoisa talvi, istumme telkun edessä jalat pöydällä ja tilaamme välillä venäläisiltä uuden pullon suuresta mahtavasta itänaapurista, nehän täällä saa ajella edelleen ja nopeus-, promille- tai muita turhanpäiväisiä rajoituksiakaan ei tarvitse noudattaa, kun tuskin poliisiautoillakaan on enää lupa liikennöidä. Kaikki ovat siis tyytyväisiä ja on ilo olla mukana pelastamassa maailma ympäristötuholta.

*(Siis se juttu on semmonen että jonnekin huitsinnevadan Kårstøhön avattiin kaasuvoimalaitos, ja kunnes sinne saadaan jokin puhdistamo, niin se saastuttaa saman verran kuin 460 000 autoa, joten päästöjä kompensoimaan menetän autoni kilvet, juhu.)