huomenna töiden jälkeen, todennäköisesti. :) Ihanaa pitää pikku syysloma!

Tarkoitus on surrata Pohjois-Savon lisäksi äitylin kanssa ainakin Turkusessa, mahdollisesti myös Vantaalla. Nyt on hankittu kalaöljykapseleita (ovat Norjassa halvempia), ainoita tuliaisia joita kellekään koskaan vien ;D, auto kävi pajalla renkaiden tasapainotuksen tarkistuksessa jotta voisi pahemmitta tärinöittä rikkoa nopeusrajoituksia, ja Parempi Puolikas laittaa siihen parhaillaan myös parempia tuikkuja lähivaloihin jottei tarvitse ihan pimeässä ajella. Hän ei nyt tietenkään itse ehdi mukaan, syyslomia on vain harvoilla ja valituilla!

Nyt ei puutukaan enää muuta kuin uusi puhelin. Tilasin sen toissa sunnuntaina eli kohta kaksi viikkoa sitten; tiistaina tuli sähköpostiin ilmo että se oli suvaittu lähettää minulle, ja tänään se oli ehättänyt Tromssaan asti. Arvioitu laskeutumispäivä Kirkkoniemeen on lauantai. Voi tietenkin olla että se tulee jo huomenna, mutta en taida jaksaa sitä lähteä hakemaan postista koska olen huomisen töissä Neidenissä ja siis melkein Suomessa ja siis lähes perillä. ;) Olen ollut kännyköiden suhteen yleisesti ajatellen tosi vanhanaikainen enkä ole koskaan hankkinut mitään uutuuksia - nyt tilaamani Xperia Mini Pro on aivan uuden aikakauden avaus meikäläisen kännyhistoriassa. Paremmalla Puolikkaalla on jo jonkin aikaa ollut sellainen isompi Xperia, ja sitä voi näköjään käyttää mm. TV:n kaukosäätimenä, tähtikarttana, vatupassina, gps:nä,  kompassina, kitaran viritykseen, ip-osoitteen pingaukseen, viivakoodin lukemiseen, tuotteiden hintavertailuun kaupoissa, radiossa soivan kappaleen tunnistamiseen - itse asiassa ensimmäisen kerran kun kuulin sen soivan ja näin miehen puhuvan siihen, olin ihan että mitä, voiko sitä käyttää puhelimenakin! ;) No, on siinä sitten opettelemista.

Tosi hauskaa että Pikkulikalla alkoivat juoksut juuri nyt kun ollaan lähdössä, otan minä sen silti mukaan vaikka muutamassa kämppäilypaikassa joudutaan nyt ehkä tekemään poikkeusjärjestelyjä. :) Siellä on nuorta ja viriiliä seehveriä ja standard puudelia takuulla paraatikunnossa vastassa jos sattuu sopivat päivät hollille! Eihän siinä muuten mitään, mutta Pikkulikka on jo vähän liian vanha äidiksi... melkein 10-vuotias. Kivoja pentuja noista yhdistelmistä varmaan tulisi muuten. :D Muistaakseni narttukoiran yhdessä pentueessa on mahdollista olla jopa usean uroksen siittämiä pikkumussukoita, joten tulos voisi olla aika monenkirjava...

Suloinen Jani Wickholmin biisi tähän, tässä oli nyt jotenkin oikea tunnelma.