...minä haluan Helsinkiin ja kun sen ainoan kerran aion lentää sinne sinivalkoisin siivin niin ei se käy että lentoemäntien lakko sotkee sen!

Ei kai sillä matkalla mitään ehditä tarjoilla kuitenkaan, eikä kukaan edes juo kahvia niin myöhään? Sen pelastusliivin pukemisen muistan ulkoa ja voin vaikka näyttää niille matkustajille jotka eivät muista. :)

Tosin voi olla että Lapin-lennot lennetäänkin normaalisti vaikka lakko jatkuisi, en ole vielä perehtynyt asiaan enkä varsinkaan ruvennut soittelemaan asiakaspalveluun. Jos kerran jotain lennetään kotimaassakin, niin luulisi pisimpien lentojen olevan tärkeysjärjestyksen kärjessä. Se varmaan riippuu lumituristien määrästä. :) Ehkä myös meidän drinksuturistien? 

 

Kenen muun mielestä tämä Finnairin Illaksi kotiin on hellyttävin mainos ikinä? Se on kai ollut telkkarissa jo vuosikaudet mutta minusta se on aina vaan yhtä koskettava. 

 

Edit: Ilta-Sanomat tietää kertoa että Finnair lentää Ivaloon ja Kittilään torstaista sunnuntaihin. Oletan että myös Ivalosta ja Kittilästä takaisin Helsinkiin. :) Hyvä meille, mutta sunnuntain jälkeen on itsenäisyyspäivä ja silloinkin porukkaa varmasti lähdössä mukaan... luulisi niiden lentävän silloinkin!