Etelän ihmiset kun aina välillä kehuvat miten hienot maisemat ja lenkkeilymaastot meillä täällä on (varsinkin ne jotka eivät ole koskaan käyneet Oulua pohjoisempana) niin otinpa nyt iltalenkillä sateessa koiran perässä roikkuessa joitakin kuvia näistä ihanista näkymistä ja nähtävyyksistä.

 

Lenkkipolkuhan ensinnäkin on aivan mahtavassa kunnossa, tassut on kaikilla kotiin tullessa niin nätit että ihan. Ja tätä iloa onneksi kestää marraskuun pakkasiin asti.

 

Ja jos paikoitellen sattuu olemaan vähän kosteaa niin sellaisissa paikoissa on tietenkin silta! Harmi vaan että koirat ei uskalla astua tälle...

 

Vaikka vähän syrjässä asutaankin, niin norjalaista arkkitehtuuria pääsee silti ihailemaan, oikein luonnon helmassa.

 

Ja paikallisten elinkeinojen harjoittamista, tässä esim. on joskus ollut jonkinlainen hunajatehdas. Sehän on hienoa että välineet on jätetty paikalleen, tiedä vaikka joku innostuisi tästä jatkamaan! Ei puutu kuin pörriäiset.

 

Polliisit on kävässy merkitsemässä tien varressa yhden koivun, tuosta kyllä heikompinäköinenkin tajuaa että on arvopuu kyseessä ja sitä ei sovi mennä nykimään! Noissa pienissä kuvissa taas näkyy yksi taakkansa alle musertunut puuressukka josta ei näyttänyt olevan enää eläjäksi, mutta siitä onkin sitten ruvennut kasvamaan satatuhatta uutta puuta, jipii! Minulle tuli jostain syystä tuosta näystä mieleen The Village -elokuva. En kuitenkaan juossut kirkuen pakoon vaan ihan kylmän rauhallisesti otin kuvat ja kävelin tyynesti pois...... Enkä katsonut kovin monta kertaa taakseni.

 

Siinäpä tämän illan tärkeimmät kuulumiset. Helluntai jatkuu täällä norskeissa vielä yhden päivän ajan, joten tässä ehtii vielä vaikka mitä, varsinkin kun heilakin on jo sattunut löytymään. :)