...mutta se Cosmopolitan-jatkojen puari tyri sitten sen homman niin pahasti että ei tullut edes kunnon kankkusta. Prkl, missä muualla kuin Kirkkoniemessä voi saada juomansa niin hitaasti että sen takia jää vessassa oksentelut väliin!?

Eli sampanjat kuitenkin juotiin ja leffassa käytiin, kyllä siellä ainakin oli kovaa yritystä saada porukka tunnelmaan ennen elokuvaa joten pisteet siitä. Oli aiemmin kerrottujen lisäksi muotinäytöstä ja arvontaa, ja katsomon yhdeltä riviltä valittiin Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parkeria eniten muistuttava likka joka myös palkittiin. Harmi ettei ollut meidän rivi. 

Elokuva oli minusta itse asiassa ykkösosaa parempi, voi johtua ihan siitä että minulle sopii tuollainen Abu-Dhabi-do -meininki paremmin kuin häiden kanssa vouhkaaminen. Olihan siinä yhdet homohäät, mutta ne vielä menettelee. 

- Mutta siis tänään on satanut koko päivän, äsken tuntui ulkona siltä että vesisateeseen voisi olla tulossa pieni tauko, ja tulla vaihteeksi räntää. Plusasteita on kyllä vielä reilut 2.

Ikkunat jäi tänäänkin pesemättä, haittaakohan se, itse asiassa onkos ne pakko pestä joka vuosi? Tarkemmin ajatellen taisin pestä vain osan ikkunoista viime vuonna. Vai olikohan se toissa vuonna...