Eli kirjoittelen Helsingissa koneella josta ei loydy pisteellisia a- ja o-kirjaimia! :)

Ja kylla, minun pitaisi olla kotona ja menna huomenna toihin, eihan Norjassa juhlita Suomen itsenaisyyspaivaa pitamalla vapaata. Mutta Ivalon-lento peruuntui tietenkin juuri tanaan. Huomenna lennetaan Blue1:lla Kittilaan, sielta taksilla Ivaloon hakemaan autot lentokentalta ja joskus iltamyohalla toivottavasti ollaan kotona. Olen kuunnellut Finnairin odotuslinjan jukeboxia suht monta tuntia viime paivina - heidan soittolistallaan on tasan yksi kappale! - ja tulos oli kuitenkin se etta saimme ylimaaraisen paivan Hellsingissa. Voi mika kohtalo! ;))

Kaytiin siskon luona Vantaalla saunomassa tana iltana ja se sinetoi koko reissun meidan osalta. Sitten tietysti puariin istumaan sitkeimpien kanssa (heita oli tosin loppujen lopuksi minun ja miehen lisaksi vain yksi), iltapalasta meksikolaisittain ja kohta nukkumaan.

Minulla on toki kannettava kone mukana reissussa mutta eras tyohullu lainasi sen mukamas tehdakseen toita!? joten yopaivitus tulee hotellin tv-internetin kautta. Aivan mahdoton kayttaa, ja nappaimisto jostain toiselta planeetalta. Kuviakaan en saa kamerasta talla hetkella nettiin. Tulipahan kokeiltua tamakin. Hiiohei ja lentoemannille tsemppia lakkoiluun, seka kiitos itsenaisyyspaivan vapaasta! :) Mielellani tukisin lakkoa jaamalla Helsinkiin ja kieltaytymalla matkustamasta takaisin vaihtoehtoisin keinoin, mutta en tieda ymmartaisiko tyonantaja sellaista kansalaisaktivismia.

HYVAA ITSENAISYYSPAIVAA!